HARI GURU


Assalamualaikum w.b.t..
Tak lama lagi, kita akan menyambut hari guru pada 16 Mei 2017. Saya nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada semua guru di Malaysia terutamanya. Terima kasih kerana tak pernah jemu menabur bakti kepada anak-anak bangsa. Tabik spring dengan korang! Tanpa guru, rasanya saya tak akan mengenal apa itu A, B dan C atau 1,2,dan 3... Jasa korang tak akan terbalas sampai bila-bila. Semoga semua guru-guru akan sentiasa sukses hari-hari mendatang. TERIMA KASIH CIKGU! :)
Ok, sempena hari guru saya nak share printable percuma, tanda terima kasih kat cikgu. Print, and korang tulis la apa-apa dalam tu  ;)


Abaikan tulisan buruk tu..dah la pakai marker pen pula tu.. T.T




DOWNLOAD PRINTABLE DISINI
FORMAT FILE : PDF
SHARE JIKA BERMANFAAT.