LABEL REMPAH RATUS


Assalamualaikum w.b.t..
Memandangkan hari ni hari minggu, semangat untuk mengemas rumah tu berkobar-kobar pula. Habis dapur tu aku kemas, lap sana sini. Tetiba terpandang sudut rak rempah ratus yang aku dah susun, and cakap dalam hati " hari tu, laki aku dah tak kenal mana satu aji and garam halus " and tetiba pula datang idea nak buat label. So, ini la hasilnya.. korang boleh download and print. Lepas ni, bila suruh suami masuk dapur, tak la dia pening cari rempah ratus.


DOWNLOAD  DISINI
SHARE JIKA BERMANFAAT! :)



0 comments: