ROSE TYARA FOUNDATION

Assalamualaikum w.b.t..
Ok, hari ni saya nak share satu jenama foundation yang tengah hot sekarang ni. Rose Tyara la..
Ramai MUA pakai foundation ni tau. Aku pun even MUA pun, gatal tangan nak try. Fyi, RT foundation ni ada set trial tau. So, sebelum beli yang besar tu, cuba dulu set trial.. mana tahu jatuh hati macam saya ni.


Tudung main sempang jer :D
Ok, gambar kt atas tak edit okeh. Fresh from ladang.. Saya ni memang ZERO tentang make up ni. Tak pernah join basic class make up pun. Tapi, hasil dia memuaskan hati la even main tepek2 je kat muka. Saya bagi 4.5/ 5 bintang untuk Rose Tyara.. Suka sangat!

0 comments: