Menyambut Hari Kelahiran Ke-7 Pada Umur 28 Tahun

Assalamualaikum w.b.t..
Semalam suami buat kejutan sempena hari jadi sy yg ke 7..pada umur 28 tahun. Kenapa yang ke 7? sebab saya dilahirkan pada 29 feb 88.. tahun lompat. Petang tu, suami tetiba marah-marah sebab connection streamyx slow katanya.. hempas-hempas barang.. sy pun geram la, sy g cabut cabel telefon..and sorokkan. Hahaha..jahat giler bini. Tapi, lepas tu saya pelik, kenapa suami diam je.. tak marah sy pun g cabut cable internet.. so, sy pun buat bodoh je la and tidur. Bila bangun tidur je, suami tak de kat rumah.. sy tak call pun tanya kat mana. Tak lama lepas tu, suami pun balik..and saya tanya dia gi mana? Dia jawab dia gi cuci kereta..n tetiba plak dia bawa kek hari jadi.. erm, terkejut gak.. hadiah? Tak de. Sebelum hari jadi, dia tanya byk kali, nak hadiah apa..sy tetap berkeras x nk hadiah.sy bukannya suka hadiah2 ni (kononnya!hahaha)

Kepada suami, Thanks sbb sambut hari jadi syg yer...  :)

Eh2, sy dh 28 eh?? mcm mimpi..

0 comments: