Balik kampung sempena raya 2014

Assalamualaikum w.b.t..
Tahun ni still beraya kat kampung, cuma bezanya raya pertama and raya ke 2, beraya kat rumah mak mertua dulu. And lepas tu raya ketiga, baru balik Sabah beraya dengan family sendiri pula. Terubat sedikit kerinduan kat family dekat Sabah. So, tahun ni dah beraya bertiga.. dengan adanya kehadiran Irsyad.. makin meriah pula rasanya raya tahun ni. Bawa dia balik kampung. and first time jumpa makcik pakcik dia belah mak dia..

Dengan Family Mertua

Gambar dengan family belah saya xde, sebab balik pun dah raya ke 2.. so, memang xde la. Selalunya kiorg ambik gambar raya 1st jer.
Tengah tunggu flight

Rindu surau ni, surau Kg. Linau, Kota Belud

Balik kampung tak gi memana pun, just ajak suami mandi sungai. Air jernih sangat..siap nampak gunung kinabalu lagi tau.

Antara sepupu sepapat Irsyad.. ramai lagi sebenarnya.. tp x tahu dorg pergi mana masa ni..

Suami excited nak kopek buah kelapa muda, fresh katanya dari pokok.

Bakar ikan style kampung

Daerah Kota Belud terkenal dengan pembuatan parang dan pedang..

Yes, I LOVE KOTA BELUD

Kat dalam gambar ni, anak buah sy..Asraff namanya.. dia minta saya tangkapkan gambar dia.. dia cakap tokong cina tu...Istana Cina.. hahaha..
Insya Allah, jika panjang umur.. saya akan balik kampung lagi.. 

0 comments: