Keji giler! Pop Up Like Us On Facebook!

Assalamualaikum..
Siapa selalu kena, bila buka blog orang lain keluar benda alah kat bawah ni..


Aku tak kesah bila pop up macam ni keluar kat blog korang, and pop up tu boleh nak close, atau pun tak payah tunggu lama. Tapi bila dah kena dengan orang gila like kat facebook ni,,,aku memang feddap! Lagi-lagi kena tunggu lama.. ada yang terlalu keji , kena tunggu 99,999 seconds untuk boleh baca blog dorang tanpa like! Orang tak baca lagi blog korang, dah kena like? Apa kes?? Aku terus tutup la jawabnya! Tak pun, bila aku rasa teringin sangat nak baca, aku Inspect Element je.. buang code pop up ni.. dah siap! Baru puas hati aku,,, tak payah like tapi boleh baca! Hahahahha...