Balik Kampung Raya 2013!

Assalamualaikum w.b.t...
Hari raya lepas aku balik kampung aku kat Kota Belud, Sabah. Memang best gila, tapi yang tak bestnya bila hari raya ke 2 dah balik KL. Erm, tak pe la.. yang penting dapat balik beraya bersama family tersayang.

 Yang pakai tudung hitam belakang aku tu, tu lah mak aku.
Mak aku lagi comel dari kiorang semua :)

 Keluarga akak aku no.1, yang banyak tolong aku masa sekolah rendah..

Ni pula keluarga akak aku no.2, sorang anak teruna dia tak de dalam gambar ni sebab sebok nak beraya p rumah kawan2 dia.


 Ni pula, akak aku no 5. Suami dia cover baju anak dia kotor sebab makan kuih raya sampai kotor baju.

Anak buah aku yang comel, tapi selalu kena marah ngan kakak dia.
Kakak dia cakap kat dia " kau ni, sepanjang hidup kau..bercakap jak kan..tidak pandai berhenti" hahahha..

Aku nak tepek gambar aku ngan suami..mesra la konon...buerrrkkk!

Gambar aku bersama pohon buah quini..lalala~
Posing ayu la tu.. geli tekak!

Aku suka gambar ni and gambar kat bawah ni.. sebab nampak sangat suasana kampung tu..

Antara anak-anak buah aku. Yang lain tak balik Sabah..

Hari kedua dah balik KL, sempat singgah kat KK.


Hard Rock Shop Kota Kinabalu baru buka..singgah jap beli baju anak aku kat dalam perut ni.

Ok, saya MADE IN SABAH.
Insya Allah, kalau panjang umur aku akan balik Sabah lagi. Aku berharap aku dapat berkumpul bersama semua adik beradik aku.. termasuklah anak-anak dorang. aku tak dapat bayangkan betapa seronoknya berkumpul ramai-ramai macam tu.. :

Sekian.

0 comments: