Penggendong Egrobaby Dengan Infant Insert

Assalamualaikum w.b.t..
Aku happy sangat sebab dapat beli penggendong bayi Egrobaby.. dah lama kot ngidam barang ni. Bukan apa, nanti senang nak bawa Irsyad gi klinik, tak la lenguh tangan nak ampu dia kan. Kenapa nak beli jenama Egrobaby juga? Sebab bagi aku, penggendong lain tak boleh nak masukkan bayi baru lahir.. kalo Egrobaby ni senang sebab dia ada Baby Insert dia sekali, tak de la kepala baby yang lembik tu terlentok sana sini.

Beli penggendong ni kat kedai Fabulous Mom cawangan Cheras, bukan aku pun yang pergi beli. just kirim duit kat suami jer..sebab still dalam pantang, malas nak jalan jauh. (beli online pun boleh kat FabolousMom.com)
Kenapa aku suka penggendong ni sebabnya tali kat bahu dan waistbelt dia sangat empuk, so time gendong bayi memang tak sakit langsung. Infant insert pun sangat empuk, baby selesa duduk dalam tu.
Penggendong ni boleh diguna dengan 3 cara.. macam kat dalam gambar bawah ni.. tapi aku lebih suka baby duduk depan aku, coz senang nak tengok muka baby :)

Celok dari Egrobaby.com
So, bagi ibu2 yang nak pilih penggendong yang bagus, bolehlah pilih Egrobaby, tapi awas yek..sebab ada Egrobaby yang palsu..