Perkahwinanku Edisi Ampang

Assalamualaikum w.b.t...
Sebulan selepas nikah and malis perkahwinan aku kat Sabah, so sekarang turn majlis sebelah lelaki plak. buat kat Taman Mulia Ampang. Majlis buat simple2 je..so check it out! :)
Aku ni memang jenis tak reti nak bergambar, badan kayu nak posing.. ~.~!



Sebenarnya aku dah cakap kat mak andam awal2, yang aku tak nak pakai purdah bagai.. nak simple2 je. Tapi mak andam bagi pakai juga, aku ni jenis malas nak cakap banyak..complain itu ini..so pakai jer la kan.. T.T

 Ko tengok kening aku!~ uwaaaaaa~~ macam orang gilak! :(

 Gambar dengan family sebelah pihak lelaki, abaikan yang duk seluar pendek tu.. hahaha.. mulot muncung bagai.. dia jadi orang penting malam tu.. kalo tak sebab dia banyak kerja tertangguh taw~ :P


 Ni orang-orang kuat majlis kami.. first! bagi makan bebanyak, pastu paksa jadi kerja buruh jap lagi..^_^

Oh! suamiku~~ *gedik taw! gagaggaga~

 Lambang love yang tak berapa nak menjadi..

Banyak lagi pic, tapi malas nak upload sebab broadband habis quota! grrrrrr! K, Sekian.