SKYFALL

Assalamualaikum w.b.t..

Tunang aku dapat tiket wayang prima  percuma Hujan ataupun nama lainnya "SKYFALL".. ala.. yang James Bond 007 tu,... Excited kowt sebab wayang belum keluar lagi, aku dah dapat tengok awal sebelum orang lain..(>.<)

Tapi yang sedihnya ada jugak orang lain tak suka aku datang tengok wayang tu. Ye la, dorang cakap aku ni perosak majlis. Disebabkan aku dorang tak dapat buat kerja kotor lagi keji dorang tu. Ya Allah, aku tak pernah nak ambik tahu hal korang, rumah tangga korang. Lantak korang la nak buat apa pun.. tapi tak payah nak pulau-pulau tunang aku bagai! Bukan salah dia, memang aku yang nak ikut dia. Tetapi disebabkan perempuan yang tidak sah hubungan dengan korang, korang buat kawan korang macam ni.. perangai memang macam sampah! Curang dibelakang bini-bini korang! Aku tak kisah korang buat apa! Tapi korang buat kami iritate. Aku bukan yang jenis menyampaikan cerita macam-macam kat bini korang, aku bukan jenis yang suka merosakkan rumah tangga orang lain.
Maaf, sesi luahan hati sebentar! :)

Ok, berbalik kepada Skyfall. Cerita dia bagi aku tak de la best sangat pun.. Tak tahu la bagi korang kan.. tu je yang aku boleh simpulkan. Sebab time tengok wayang tu pun aku sempat lagi tertidur, sebab dah 2 malam tak tidur lepas tu esok nak kena bangun awal sebab ada exam.Wah~ mata aku rabak!
So, bagi korang yang belum tengok cerita Skyfall.. pergi la tengok.. tapi hanya 13 tahun ke atas je taw! sebabnya ada aksi yang melucahkan..hahaha~*ayat macam aku tak belajar BM je dulu..

Skyfall

0 comments: