Keputusan Penempatan Jururawat Gred U29

Penempatan Jururawat Gred U29
Setelah menunggu sekian lama, akhirnya debaran terlerai juga.. Yeah!! aku ditempatkan untuk bertugas di Hospital Kuala Lumpur.. Sedih tu.. memang la sedih sebab terpaksa duduk jauh dengan family, tapi tak pe la kan, yang penting kerja.. even dorang suruh aku kerja kat pedalaman pun aku sanggup.
Bagi yang dapat kat tempat yang korang tak suka, aku nasihatkan supaya korang banyak bersabar.. nanti dah lama sikit korang bolehlah minta transfer.. ok what duduk kat tempat lain, banyak pengelaman yang korang dapat.. tak kan nak duduk bawah ketiak mak bapa je.. huhuhuhu..
So, aku berdoa agar aku boleh bertugas dengan baik bila dah start kerja nanti.. korang doakan aku gak yek..^_^.