EXAM OSCE

Lamanya tak edit blog neh, errm. busy dengan exam itu ini. Hari ni baru je habis exam ocse, em.. rasa macam nak mati pun ada. Ye la, saya sanggup menghadap 100 kali exam pen and paper daripada menghadap 1 kali exam osce ni. Nak tak nak, kena buat juga. Apa la nasib diri ni. Tak pe la, kena positifkan diri *(+) la sgt*..huhuhu...nasib baik trial je, so kena ambil ni sebagai pengajaran, kena usaha lagi.!! Chaiyok2... :P