Ashari Samsudin

Baru-baru ni Malaysia telah digemparkan dengan kemenangan pasukan bola sepak muda negara melawan pasukan bola dari Republik Indonesia dengan agreget 4-2..Aku bangga tahap gaban. Ye la, dah lme kot tak dengar pasukan bola ngara kita menang~~TAHNIAH MALAYSIA!!
Aku mmg minat bab-bab bola ni..start dari umur aku 7 tahun, dah biasa keluar masuk penjara..OPS!! bukan-bukan, maksud saya keluar masuk stadium..tengok perlawanan bola. dan sekarang minat itu bertambah setelah kemenangan negara mendapatkan Piala AFF Suzuki..dan di tambahkan lagi dengan kehadiran Encik Berjersi 26..siapa lagi kalo bukan En.Ashari Samsudin...^___^...semua orang sibuk borak cari En.Safee..aku pulak duk melilau-lilau mencari kelibat encik berjersi 26. Ops!! jgn fikir yg bukan2..ia sekadar minat ok, yer lar.. kalau yang lain minat artis mcm Faizal Tahir or Shahir AF, tak salah kan kalau aku minat pemain bola, it's just minat..not cinta ok!! Huhu, nanti marah pulak cik abang aku..*cinta aku hanya untuk cik abangku seorang jer..tak ade 2 or 3*...
Dah la, tak nak tulis banyak2..sekadar nak bagitahu korang yang aku peminat a.k.a Fan No 1 pemain "berjersi 26"..
p/s: en. ashari, nk sainnnn... xdpt sain,bg no fon pon leh..hihihih~~
Encik abangku, jgn majuk2...ala bucuk2...ada juga pic abang dalam ni...

Tadaaaa....


Ni la en abg aku yang berjersi 9. Ni pic kandid..comel mutot die..hik3...

0 comments: