Make-up kesukaan saya


Elianto

oh! elianto ku


Tadaaa....ni la favorite make-up aku~ELIANTO! aku dah tak berapa nak gune jenama make-up lain. sebab elianto ni memang best! muka aku yang tak berapa nak cantik ni pun akan kelihatan cantik bila pakai make-up elianto neh~~huaahaha..(ye kew?) tapi yang paling penting ia sangat MURAH!! Lepas aku nk buat pengakuan kat sini, sebenarnya aku ni sangat-sangat la tak mampu nak beli make up sebab ye la kan, aku tak kerja lagi..isk..isk..ni smua aku beli masa sale. Tu pun cik abang aku yang belanja, thanks bang~ (T_T)...untuk pengetahuan korang make-up2 kat atas tu aku beli sekitar RM1-RM3 jer..khuahahah~~sebab tu banyak..Elianto akan buat sale 2 kali setahun.. tp yang ni jualan gudang..ianya tiada di kedai-kedai cawangan elianto, harap maklum..paling-paling pun korang akan dapat 50-70% diskaun..tapi kalau jualan gudang, comfirm koanrg akan rasa teruja tengok harga durian runtuh tu..rasa macam nak beli smua jer...*ini sifat aku bila ke sale elianto* dan sesiapa nak ikut jejak aku dan nak beli make-up elianto yg murah2 giler..aku akan bagitau bila lagi elianto buat sale k..sekarang aku just bagitahu tempat jualan gudang tu k..peringatan juga kepada korang,barangan masa sale tu tak banyak choice, but bolehlah kepada sesiapa yang tak berapa yang nak ada pulus tu tapi teringin nak melawa macam aku..sila-sila la datangg..dan kepada yang banyak duit tu, korang pergi tempat lain..hahahahha.

Classic Bonita Sdn Bhd, No 28 Jln 6/91, Taman Shamelin Perkasa, Batu 3 1/12 Cheras, 56100 Kuala Lumpur.


Kepada orang yang duduk luar kl, may be nak pergi sale tu., dan tak tahu nak pergi ke tempat tu..korang boleh naik LRT menuju ke Ampang, dan selepas itu turun kat stesen Maluri..pastu korang ambik la teksi..suruh pakcik teksi tu bawa korang ke sana...^____^...sekian!




Opsssss..!!!! selain barangan elianto yang di jual masa sale tu, ada juga barang make-up lain yang dijual..

Tadaaaa!!!!!!



Beautilicious

Jenama make-up yang ni ok gak...Yang sebelah kiri tu..harga sebenar rm120++, tapi masa sale tu aku beli just RM8. Terkejut beruks aku..hik3...aku apa lagi..terus rembat~haha

Yang sebelah kanan tu pula namanya " Smoke Gets In Your Eyes Kit " harga sebenar Rm59.90..masa sale tu just Rm15. So, pasni aku akan menSMOKi2kan mata aku ni~~erm..^___^.

Yang tak ada dalam gambar di atas, Beautilicous eyeliner "Magic Wand"..tapi tak sempat pula aku ambik pic benda alah tu, koz dah hantar g balik kampung. Harga sebenar RM29.90..masa sale, just rm7.

K la, aku sudah letih menaip..bye2~